SEGRE

URBANISME OBRES

Tallats els primers carrers per iniciar la reforma del centre de Mollerussa

Tanquen Ciutat de Lleida i Onze de Setembre i canvien el sentit del carrer Estrella

Les obres per pavimentar el carrer Domènec Cardenal.

Les obres per pavimentar el carrer Domènec Cardenal.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ja ha tancat al trànsit els carrers Ciutat de Lleida i Onze de Setembre per començar a reformar-los. D’aquesta manera, comencen les obres de millora del centre, subvencionades pel Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya i que inclouen places com la Major o la Manuel Bertrand. Els treballs al Ciutat de Lleida i Onze de Setembre, adjudicats a Serboniu SL per 246.755 euros, es portaran a terme en dos fases per minimitzar les molèsties als veïns i usuaris de la via. Així doncs, els treballs primer s’efectuaran al carrer Ciutat de Lleida i el tram de l’Onze de Setembre que va des de la ronda de Sant Pere fins a l’Amistat.

Durant aquest període, es canviarà el sentit de circulació del carrer Estrella per facilitar el pas de cotxes als pàrquings privats. Posteriorment, se seguirà fins a arribar al carrer Balmes. El termini d’execució és de tres mesos. L’alcalde, Marc Solsona, va explicar en aquest sentit que ja treballen en els projectes de reforma de les places del centre.

Aquesta actuació coincideix amb la pavimentació del carrer Domènec Cardenal, que també s’ha tancat al trànsit. La previsió és que les obres finalitzin avui dimecres, quan es treballarà en la carretera de Miralcamp, al tram que va des de la rotonda del tractor fins a l’encreuament amb ronda Ponent.

D’altra banda, el consistori ha modificat el sentit de circulació a la plaça Josep Pané (on es troba el monument del Trenquet). Així doncs, l’avinguda de Balaguer recuperarà el doble sentit al tram que únicament permetia la circulació en sentit nord, mentre que s’ha delimitat una zona d’ús per a vianants i una altra de càrrega i descàrrega davant d’uns magatzems.

tracking