SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Les Borges prioritza que el futur teatre funcioni a un baix cost

Prefereix projectes que exigeixin poc consum i manteniment

El solar on està previst construir el futur teatre.

El solar on està previst construir el futur teatre.AJUNTAMENT DE LES BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de les Borges Blanques vol que el futur teatre municipal funcioni amb un cost assequible per a les arques locals, sigui quin sigui el nivell d’activitat que tingui una vegada entri en funcionament. Així ho reflecteixen les clàusules del concurs d’idees que el consistori va convocar per dissenyar-lo, que atorguen les puntuacions més altes a les propostes que incloguin mesures per reduir en consum d’energia i que no requereixin un manteniment costós.

L’eficiència energètica i les solucions de construcció que aportin “durabilitat i facilitat de manteniment” suposen fins al 20 per cent de la valoració dels projectes a concurs. És el segon factor més influent, després de la valoració econòmica de cada proposta, que suposarà un 45 per cent de la puntuació final.

L’alcalde, Enric Mir, va destacar que, al redactar les clàusules del concurs d’idees, tant l’equip de govern del PDeCAT com els tècnics de l’ajuntament van coincidir en la necessitat que el futur teatre no suposi una càrrega excessiva per al pressupost municipal.

tracking