SEGRE

LLEURE MOSTRA

Conserves i melmelades, protagonistes a Bellpuig

Una fira que reuneix mig centenar d’expositors || Conferència de Xevi Verdaguer amb més de 350 assistents

La fira se celebra al pavelló poliesportiu i compta amb mig centenar d’expositors.

La fira se celebra al pavelló poliesportiu i compta amb mig centenar d’expositors.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Melmelades d’oli d’oliva, de raïm, de cogombre i de poma amb gavarrera, així com mostassa dolça i confitura de síndria són només algunes de les curioses conserves que poden trobar-se aquest cap de setmana a la Fira de la Conserva i Productes de Proximitat de Bellpuig, que celebra la sisena edició.

El regidor de Promoció Econòmica, Ramon Gassó, va explicar que el certamen reuneix mig centenar d’expositors, dels quals una vintena estan dedicats a la conserva. Ho completen tallers i demostracions de cuina, xarrades, tallers infants, un parc infantil i la Cúpula Gustum. La jornada d’ahir va tenir com a protagonista principal el fisioterapeuta, posturòleg i psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, que va oferir una xarrada sobre salut emocional, emmarcada en el cicle Dona, informa’t, del consell comarcal de l’Urgell, a la qual van assistir més de tres-centes cinquanta persones. D’altra banda, els restaurants ofereixen menús amb plats que incorporen conserves.

La fira tancarà portes aquesta tarda. Al migdia, tindrà lloc la primera edició dels premis a la millor conserva o melmelada de l’any, un acte que comptarà amb la presència del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.

tracking