SEGRE

CERTÀMENS NOVES TECNOLOGIES

Mollerussa tanca amb èxit la Lan Party

Amb un total de 623 inscrits, dels quals el 80% va participar en els tornejos de jocs || El saló registra un augment de públic femení, així com també famílies

La Lan Party va atreure públic de totes les edats.

La Lan Party va atreure públic de totes les edats.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pavellons firals de Mollerussa van tancar ahir les portes després de setanta-dos hores seguides de Mollerussa Lan Party, una trobada amb les noves tecnologies que ha estat tot un èxit tant de participació com d’organització. I és que la desena edició del certamen va comptar amb un total de 632 inscrits finals, 25 més que l’any passat, dels quals 500 han participat en els diferents jocs que s’han portat a terme. També ha tingut una bona acollida l’apartat MLP Kids, amb uns dos-cents joves participants. Precisament, aquest és un dels sectors que l’organització vol potenciar en futures edicions, segons va explicar el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra.

Per la seua banda, Edu Roca, de l’Associació Mollerussa Lan Party, va destacar la diversitat dels usuaris del saló, com poden ser famílies completes. També va remarcar que any rere any la participació femenina augmenta. Roca va apostar per continuar promovent el creixement progressiu de la Lan Party i anar-hi introduint novetats tècniques que permetin a l’esdeveniment mantenir la mateixa qualitat.

La Lan Party Mollerussa va obrir les portes dijous passat, a les cinc de la tarda, i les va tancar diumenge a la mateixa hora, quan es va desconnectar la internet dels pavellons firals. El saló també va comptar amb un punt de venda de productes informàtics.

Amb aquest certamen, Fira de Mollerussa tanca el calendari firal del 2017 després de la cancel·lació d’E-Vents, fira nocturna dedicada al sector de la restauració, la moda i la música, que no veurà la segona edició per la falta d’expositors.

tracking