SEGRE

Llum verda al pla d'inversions d'Endesa per al 2018, que incrementa un 50% les partides per a Lleida

La inversió de la companyia a Ponent passa de 14 a 21 milions d'euros

Endesa redueix prop de 1.288 tones d'emissions de CO2 a la demarcació de Lleida

Endesa redueix prop de 1.288 tones d'emissions de CO2 a la demarcació de LleidaENDESA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat ha donat el seu vistiplau al Pla d’Inversió anual presentat per la distribuïdora elèctrica Endesa per al 2018, després que l’empresa hagi incrementat un 50% la inversió destinada a millorar la qualitat del subministrament elèctric a les comarques de Lleida.

Aquest augment de la inversió, que passarà dels 14 als 21 milions d’euros, té com a objectiu millorar la qualitat del subministrament elèctric de la zona i ha de comportar la reducció dels microtalls que afecten els usuaris.

Endesa va presentar el seu pla anual d’inversió per a l’any 2018 el passat mes de febrer i la Generalitat va emetre un informe favorable condicionat a l’execució de les obres necessàries per pal·liar els efectes de la nevada del mes de març, i a la realització d’estudis sobre la qualitat del producte i sobre l’estat de la xarxa a les comarques de Lleida.

Obertura d’un expedient informatiu D'altra banda, el departament d’Empresa i Coneixement ha obert un expedient informatiu a Endesa a conseqüència de diferents petites interrupcions o microtalls del subministrament elèctric a diversos abonats de Lleida i Albesa entre els dies 2 i 9 de juny de 2017. L’objectiu és recopilar tota la informació necessària per determinar la causa d’aquestes interrupcions i si són constitutives de deficiència en el servei de subministrament elèctric. Aquest expedient és fruit dels resultats obtinguts pels enregistradors que va instal·lar el departament d’Empresa i Coneixement a diferents punts de la xarxa elèctrica de Lleida el passat mes de juny per comprovar la qualitat del subministrament de la zona.

tracking