SEGRE

SOCIETAT

Èxit del concert solidari de Santa Cecília a Tàrrega dedicat a la lluita contra el càncer

La cita ha aplegat set formacions al Teatre Ateneu amb cantaires i músics de totes les edats

Èxit del concert solidari de Santa Cecília a Tàrrega dedicat a la lluita contra el càncer

Èxit del concert solidari de Santa Cecília a Tàrrega dedicat a la lluita contra el càncerAyuntamiento de Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega ha mostrat altre cop la seva cara més solidària. El concert benèfic de Santa Cecília, celebrat aquest diumenge al Teatre Ateneu, ha recaptat 545 euros a favor de la lluita contra el càncer. La cita ha reunit enguany set agrupacions corals i instrumentals de la ciutat, amb cantaires i músics de totes les edats. Hi han participat la Coral Infantil Mestre Güell, la Polifònica de l’Urgell, la Cobla Tàrrega, l’Orquestra de Guitarres de l’Escola Municipal de Música, l’Orfeó Nova Tàrrega, la Coral Ramon Carnicer i el grup Ondara Gospel, el qual aplega veus de l’Urgell i la Segarra. Petits i grans han homenatjat la patrona de la música, Santa Cecília, alhora que han contribuït a una bona causa. L’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor de Cultura, Raül Palacios, han agraït públicament la col·laboració de les entitats, lliurant els diners recaptats a l’AECC · Catalunya Contra el Càncer. Els portaveus de l’entitat presents a l’acte han estat Eduard Serrano i Pere Grau, presidents de la junta provincial i local respectivament.

El repertori ha alternat peces d’autors clàssics amb composicions tradicionals, reservant també espai per a fragments de musicals cèlebres. En el decurs de l’acte s’ha anunciat que el director de la Cobla Tàrrega, Joan Farreny, ha estat distingit per la seva dedicació en el marc dels Premis Capital de la Sardana 2017 lliurats a Figueres. A més, no ha faltat el recordatori als 40 anys de trajectòria que commemora l’Escola Municipal de Música de Tàrrega. Com és costum, el programa s’ha tancat amb l’Himne de Santa Cecília, obra de l’enyorat mossèn Carles Melé. Organitzat per la Regidoria de Cultura, el concert de Santa Cecília s’ha consolidat en el calendari de propostes musicals de la ciutat.

Concert de Santa Cecília també a l’Església de la Mercè

D'altra banda, el dimecres 22 de novembre l'Escola Municipal de Música de Tàrrega oferirà també un segon concert de Santa Cecília a l'Església de la Mercè (6 tarda) amb entrada de franc. L'actuació anirà a càrrec en aquest cas dels conjunts instrumentals. La proposta s’emmarca alhora dins els actes del 40è aniversari del centre educatiu.

tracking