SEGRE

SUCCESSOS MENORS

Mor un nen de 2 anys després de caure des d'un segon pis a Balaguer

El petit va sortir al balcó, va pujar a un objecte i va perdre l’equilibri || Els germans, que estaven al carrer jugant, van ser testimonis del dramàtic accident

Vista del carrer on va ocórrer ahir el tràgic succés a la capital de la Noguera.

Vista del carrer on va ocórrer ahir el tràgic succés a la capital de la Noguera.GOOGOLE MAPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nen de 2 anys va morir ahir després de precipitar-se des d’un segon pis en un habitatge de Balaguer. Segons van confirmar els serveis d’emergències, el tràgic succés es va produir passades les quatre de la tarda en un bloc de pisos del carrer Ramón y Cajal, que fa cantonada amb Fleming, de la capital de la Noguera. En aquell moment, el petit es trobava a casa amb els pares i els tres germans i aquests últims van decidir baixar al carrer a jugar. Pel que sembla, el més petit, de 2 anys, va sortir al balcó i va pujar a algun objecte, una cadira o un joguet, va perdre l’equilibri i es va precipitar al buit.

La caiguda va ser presenciada pels germans del petit. De fet, una de les germanes va agafar en braços el nen, segons alguns testimonis. Fins al lloc es van activar una ambulància medicalitzada i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va fer aturada al costat del camp de futbol. En el trasllat fins allà, la Guàrdia Urbana de Balaguer va obrir pas a l’ambulància, encara que finalment va ser aquesta mateixa la que va evacuar el petit a l’Arnau de Vilanova al trobar-se en parada cardiorespiratòria.

Un nen de 5 anys va caure ahir des d’un quart pis i va ingressar al Sant Joan de Déu en estat crític

Malgrat la ràpida actuació, el personal sanitari de l’Arnau no va poder fer res per salvar-li la vida, tan sols certificar la mort del nen. Fonts municipals van assenyalar que, després de conèixer la tràgica notícia, van activar els serveis per si la família de la víctima necessita atenció psicològica. La Guàrdia Urbana de Balaguer i els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de l’accident.

Un nadó va resultar ferit el juliol passat a la Mariola En el que va d’any s’han produït uns altres dos casos similars a Lleida, però en els quals els menors van poder salvar la vida. El mes de juliol passat, un nadó d’un any i mig va caure d’un primer pis al barri de la Mariola de la capital del Segrià. El petit va ser evacuat en estat greu a l’hospital de la Vall d’Hebron després de colpejar-se el cap i un ull. En aquest cas, el nen va pujar a un sofà ubicat sota una finestra i va aguaitar. En el moment dels fets, els pares i els dos germans del nadó eren a casa. Va ser una fornera qui va recollir el nen de terra quan acabava de caure al carrer.

tracking