SEGRE

FIRES PROMOCIÓ

La Fira de l’Oli de Juncosa arriba a la desena edició diumenge

Presentació de la Fira de l’Oli de Juncosa, ahir, a la Diputació.

Presentació de la Fira de l’Oli de Juncosa, ahir, a la Diputació.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Juncosa va presentar ahir la desena edició de la Fira de l’Oli i Productes d’Elaboració Artesana, organitzada per la cooperativa agrícola Sant Isidre de Juncosa i per l’ajuntament, amb el suport del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) i la Diputació de Lleida.

La fira pren el relleu de la de Maials, celebrada el cap de setmana passat, i es desenvoluparà en dos jornades, encara que el gros arribarà diumenge, amb el tradicional dinar popular al pati de la cooperativa, on a més, durant tot el matí, es podrà comprar oli, així com a les parades ubicades a la plaça, on es vendran productes d’elaboració artesana.

El director de la cooperativa, Enric Mateu, va assenyalar durant la presentació, en la qual va estar acompanyat pel diputat Enric Mir, que la cooperativa preveu “superar els 171.000 litres d’oli que es van vendre al llarg de la campanya passada, i que van suposar un rècord”, a més, amb un oli de “molt bona qualitat”. També es donaran a conèixer els actius turístics dels pobles i la ruta verda.

tracking