SEGRE

INFRAESTRUCTURES AEROPORTS

Air Nostrum tornarà a Lleida per formar els seus pilots

Després de les primeres pràctiques ahir a la pista d’Alguaire || Fins ara les havia portat a terme a l’aeroport de Castelló

Maniobres d’enlairament i aterratge d’un avió d’Air Nostrum ahir a la pista d’Alguaire.

Maniobres d’enlairament i aterratge d’un avió d’Air Nostrum ahir a la pista d’Alguaire.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Air Nostrum té intenció de tornar a utilitzar Alguaire per a la formació dels seus pilots comercials en el futur. Així ho van anunciar ahir fonts de la companyia, després de dur a terme pràctiques d’enlairament i aterratge a la pista de l’aeroport lleidatà, uns exercicis que es repetiran els dies 12 i 19 de desembre i el 9 de gener (com va avançar SEGRE ahir).

Fins ara, els havia dut a terme a l’aeroport de Castelló. La companyia va indicar que aquestes pràctiques permeten que pilots que ja tenen la llicència d’aviació comercial adquireixin experiència en el maneig dels aparells que conformen la flota d’Air Nostrum. Aquesta firma és l’única que opera vols regulars a Alguaire, amb avions setmanals a Palma. Així mateix, organitza vols a Menorca i Eivissa des de Lleida durant els mesos d’estiu.

Air Nostrum s’afegeix així a la formació de pilots comercials que la companyia Vueling va iniciar a Alguaire el mes de març passat, i que repetirà dissabte vinent.

Així mateix, l’aeroclub de Sabadell preveu també portar a terme activitats formatives dels seus pilots a l’aeroport de la capital del Segrià, si bé en aquest cas planteja fer-ho amb vols nocturns.

tracking