SEGRE

MUNICIPIS IMPOSTOS

El Segrià estudia apujar la taxa per la prestació de serveis socials

Imatge d’arxiu d’un ple al consell del Segrià.

Imatge d’arxiu d’un ple al consell del Segrià.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell del Segrià estudia apujar la taxa per la prestació de serveis socials als municipis de la comarca, un impost que assumeixen els ajuntaments. Alguns alcaldes van apuntar que aquest increment podria ser de 0,50 euros per habitant i any (i se situaria en aproximadament 9,50 euros per veí) i que es podria justificar per a la contractació de personal administratiu perquè els treballadors socials puguin treballar amb més tranquil·litat. Per la seua part, la presidenta de la comissió de Benestar i Família de l’ens comarcal, Rosa Caselles, va apuntar que encara estan estudiant si apujar o no el preu i que aquest és un dels punts de l’ordre del dia del pròxim consell d’alcaldes del Segrià de divendres. Aquest tema també s’haurà de debatre a la comissió, que es reunirà dilluns, i haurà d’aprovar-se al ple de l’ens de l’1 de desembre.

Així mateix, la presidenta del consell, Maria José Invernón, va ratificar la versió de Caselles i va assegurar que, en cas de produir-se un increment en el preu, serà a causa d’una “millora dels serveis que s’ofereixen”. A data del 17 de gener del 2017, el preu per la prestació dels serveis socials bàsics i especialitzats era de 8,97 euros per habitant i any.

Alguns dels programes que s’han desenvolupat des d’aquesta àrea estan relacionats amb la violència de gènere o amb les famílies en situació de vulnerabilitat.

tracking