SEGRE

La demarcació de Lleida acollirà 79 fires durant el 2018

La xifra representa el 19,7% del total de l’activitat firal prevista a Catalunya

Congrés de Fires de Catalunya

La demarcació de Lleida acollirà 79 fires durant el 2018Federació de Fires de Catalunya (FEFIC)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La demarcació de Lleida acollirà el pròxim any 79 fires, una xifra que representa el 19,7% del total de l’activitat firal prevista per al conjunt de Catalunya (458 fires). La directora general de Comerç, Montserrat Vilalta, ha avançat aquest dimecres les principals dades del nou calendari firal en la inauguració de la 24a edició del Congrés de Fires de Catalunya, que se celebra fins dijous a Les Borges Blanques.

En el marc de la inauguració, Vilalta ha destacat que "les bones xifres de les fires per al 2018 consoliden Catalunya com una terra de tradició firal i ens converteix en un país punter a Europa en l'àmbit firal".

Del total de 79 fires previstes a la demarcació, 46 se celebraran a les comarques de Ponent, i 33 a les comarques de l’Aran i Alt Pirineu. Per comarques, l’Urgell és la que aglutinarà una major activitat firal, amb 12 fires (15,1%), seguit del Segrià i del Pallars Jussà, amb 11 fires, respectivament (13,9% del total de les fires que se celebraran a Lleida), i del Pla d’Urgell i del Pallars Sobirà, amb 7 fires cadascuna (8,8% del total, respectivament).

tracking