SEGRE

ENSENYAMENT INCIDÈNCIES

El Terres de Ponent de Mollerussa recupera la calefacció a les aules

Els alumnes han estat tres setmanes amb radiadors provisionals || Fins a dotze graus a l’interior i amb guants a classe

Imatge de les obres a l’institut Terres de Ponent.

Imatge de les obres a l’institut Terres de Ponent.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’institut Terres de Ponent de Mollerussa té previst recuperar avui la calefacció a les aules després de tres setmanes sense disposar del servei. Així ho van confirmar ahir fonts del centre educatiu, i van afegir que el motiu de la incidència, les obres de substitució del sistema de climatització de gasoil per un de gas, ja s’ha solucionat i que els treballs han finalitzat.

Els operaris van portar a terme ahir les últimes comprovacions per restablir el subministrament. El nou circuit de calefacció ja va començar a funcionar durant el dia d’ahir, així com una de les dos noves calderes de gas, a l’espera que avui els 350 alumnes afectats (dels 450 de l’institut) puguin fer classe amb total normalitat. Enrere quedaran els dies en què els alumnes estudiaven amb temperatures de fins a 12 graus a les aules, abrigats amb jaquetes tèrmiques, mantes i guants (com va avançar SEGRE el 17 de novembre). La instal·lació provisional, la setmana passada, d’una trentena de radiadors va ajudar a suportar una mica millor la situació.

Els operaris van fer ahir les últimes comprovacions per reestablir el subministrament

La causa de la falta de calefacció han estat les obres de connexió del gas a l’escola, a càrrec de Gas Natural. La companyia va reconèixer que els treballs s’havien retardat més del compte perquè s’havien trobat amb més problemes dels previstos.

Aquesta situació va generar les queixes dels pares de l’alumnat, que van assenyalar que alguns alumnes s’estaven refredant pel fred que es registrava a les aules.

tracking