SEGRE

AJUNTAMENTS PRESSUPOSTOS

Una potabilitzadora i la residència Mas Vell, prioritats d'Agramunt l'any 2018

L’equip de govern (ERC) ultima els pressupostos i busca el suport del PDeCAT

La residència municipal Mas Vell d’Agramunt.

La residència municipal Mas Vell d’Agramunt.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de govern de l’ajuntament d’Agramunt treballa en el pressupost per al 2018, que presentarà al ple que se celebrarà a finals d’any. L’alcalde, Bernat Solé (ERC), va explicar ahir que entre els principals projectes que formaran part dels comptes municipals destaca la construcció d’una nova potabilitzadora per millorar la qualitat de l’aigua potable; finalitzar les obres d’ampliació de la residència municipal Mas Vell, que començaran en les pròximes setmanes, i renovar les voreres de l’avinguda Jaume Mestres, al tram urbà de l’L-303 i la confluència amb l’avinguda Agustí Ros. Solé va destacar que “el pressupost del 2018 ha de servir per fer possibles projectes que estaven sobre la taula des de feia anys però que requerien unes gestions prèvies per poder-los portar a terme”.

Amb referència al turisme, el primer edil va explicar que treballen amb Josep Bertran Mitjavila, fill del periodista i historiador Josep Bertran, en un projecte de senyalització que compti amb els principals elements patrimonials i turístics del municipi mitjançant una xarxa d’itineraris basats en els espais de la memòria, de l’art i la cultura o de la ruta de l’aigua.

La intenció de l’alcalde és que els nous comptes municipals s’aprovin per unanimitat amb el suport dels dos edils del PDeCAT i Unió, cosa que no ha passat en aquest mandat. Per aquest motiu, l’equip de govern ha ofert diàleg per treballar conjuntament les propostes.

tracking