SEGRE

MOBILITAT SEGURETAT

Tremp farà controls de velocitat amb radar mòbil per augmentar la seguretat

Un dels accessos a la població de Tremp.

Un dels accessos a la població de Tremp.AJUNTAMENT DE TREMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Local de Tremp durà a terme, durant el proper desembre, una campanya de control de velocitat dels vehicles mitjançant un radar mòbil. L’objectiu d’aquesta campanya és fer un estudi de la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi, a fi de millorar la seguretat viària de la ciutat.

El radar mòbil s’instal·larà en diferents punts de la població, concretament en un total de set vials de la ciutat, que s’han establert en el marc d’aquest dispositiu.

Els criteris per decidir aquestes ubicacions combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat a la ciutat, de detecció d’excés de velocitat per part de la Policia Local de Tremp i per demandes veïnals. Els límits de velocitat establerts dins del nucli urbà són 50 quilòmetres per hora.

Aquests controls de la velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superin, dins dels marges legals establerts, la velocitat permesa al municipi, amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Tremp.

Les dades obtingudes en aquests controls es recolliran en un informe que permetrà analitzar i proposar altres mesures complementàries de pacificació del trànsit.

tracking