SEGRE

INVERSIONS PLE MUNICIPAL

Mollerussa tindrà un pressupost rècord de 15,7 milions el 2018

Amb obres com la reforma del carrer Prat de la Riba o l’Oficina d’Atenció al Ciutadà || Destinaran un milió més a les obres de reforma del centre local

L’avinguda Generalitat tornarà a ser de zona blava l’1 de gener del 2018.

L’avinguda Generalitat tornarà a ser de zona blava l’1 de gener del 2018.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa debatrà en el ple de demà dijous els pressupostos per a l’any 2018, que ascendeixen a 15.793.332 euros. Són, segons l’alcalde, Marc Solsona, “els més ambiciosos de la història de la ciutat”, una xifra que suposa un increment del 25 per cent respecte a l’any passat. Els comptes quintupliquen el capítol d’inversions, que passen a ser de 2.947.000 euros i que inclouen projectes com la posada en marxa de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (300.000 euros), la millora del carrer Prat de la Riba (270.000 euros) o la renovació del paviment del pavelló 125è Aniversari del recinte firal (220.000 euros).

En urbanisme, a més dels 2 milions d’euros ja previstos amb l’objectiu de finançar la reforma del centre urbà dins del Pla de Barris, es preveu incrementar aquesta dotació amb un milió més en previsió que puguin augmentar les despeses de les obres.

El pressupost preveu projectes com No et quedis a casa per evitar que les persones grans es quedin soles a casa (12.700 euros). Així mateix, triplicarà la partida destinada a la conservació de les instal·lacions esportives, que passa de 10.000 a 30.000 euros. A nivell cultural, duplicaran la partida destinada a la programació de L’Amistat, que passa de 10.000 a 20.000 euros.

Eliminen 85 places de zona blava al centre El consistori eliminarà 85 places d’aparcament al centre i n’habilitaran 94 en noves zones. En concret, desapareixen zones per aparcar a les places Pla d’Ur-gell (12), de l’Ajuntament (10), Manuel Bertrand (35), Onze de Setembre (13) i Ciutat de Lleida (15). A canvi, es convertiran en zones d’estacionament limitat l’aparcament ubicat entre el carrer Ferrer i Busquets i President Macià (37 places), Crist Rei (encara per habilitar, amb 38 places), un altre de nou en un pati amb entrada al carrer Ponent i sortida per la Forestal d’Urgell (12 places) i 7 places al carrer Ferrer i Busquets (anteriorment utilitzades com a via d’accés a un supermercat). A més, segons va explicar ahir l’alcalde, Marc Solsona, a partir de l’1 de gener, les 46 places d’aparcament de l’avinguda Generalitat tornaran a ser zona blava, després de dos anys i mig. El primer edil va destacar que aquesta setmana està previst que comencin les obres per condicionar l’aparcament del carrer President Macià (actualment és un solar de terra).

tracking