SEGRE

MUNICIPIS INDÚSTRIA

El nou obrador de Teresa Carles obrirà a l'abril a Bell-lloc amb 35 treballadors

Les obres de construcció al polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc han començat aquest mes || La firma estudia traspassar les instal·lacions de Bellcaire a una altra empresa

Imatge de la construcció de l’obrador del grup Teresa Carles al polígon industrial Vinyes del Mig.

Imatge de la construcció de l’obrador del grup Teresa Carles al polígon industrial Vinyes del Mig.E.FARNELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou obrador de Teresa Carles al polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc obrirà entre l’abril i el maig de l’any que ve amb 35 treballadors i la plantilla s’anirà ampliant fins a arribar als 50 empleats el 2020, segons va explicar el director executiu de l’empresa, Jordi Barri, que va apuntar que les obres per aixecar l’obrador han començat ja aquest mes després de rebre la llicència per part de l’ajuntament. La firma ja compta amb unes instal·lacions a Bellcaire, encara que les noves seran deu vegades més grans, i Barri va assegurar que maduren què fer amb aquest obrador, malgrat que va afirmar que no es plantegen perdre l’activitat perquè una de les opcions que està sobre la taula és traspassar-lo perquè el pugui utilitzar una altra empresa.

Al nou obrador, el grup Teresa Carles centralitzarà la producció de la seua línia de sucs, esnacs i begudes vegetals i gelats, i analitzarà com fer créixer les marques de l’empresa. A més, serà un centre d’investigació saludable i de desenvolupament.

Per aquesta raó, van comprar dos parcel·les a Vinyes del Mig, que en total sumen 20.000 metres quadrats, encara que de moment només construiran en una i l’altra la reserven per al creixement futur. La inversió total per al nou obrador és d’entre sis i vuit milions d’euros. Els primers moviments de terra per a la construcció van començar a mitjans de juliol.

S’ha de recordar que Vinyes del Mig ja compta amb cinc empreses i en l’últim trimestre s’hi van sumar dos firmes, que van comprar parcel·les per instal·lar-se en aquest polígon. L’última va ser Payper, que va presentar la seua oferta a l’Institut Català del Sòl (Incasòl) per adquirir quatre parcel·les d’aquesta àrea industrial del Pla d’Urgell (uns 30.000 metres quadrats), després de l’impuls de l’empresa pública i el consistori per comercialitzar 11,5 hectàrees de sòl industrial. La segona és una firma dedicada als recanvis del sector de l’automoció de Sidamon, Auto RR, que va adquirir una parcel·la de 2.679 metres quadrats. En l’actualitat, el polígon és seu de dos empreses: Regs del Segrià i Tallers Miranda de Maquinària Industrial, a les quals cal sumar el grup Teresa Carles.

tracking