SEGRE

El ple de la Diputació aprova el pressupost per al 2018

Més del 40% dels comptes es destinarà a aportacions als municipis

El moment de la votació del pressupost de la Diputació de Lleida.

El ple de la Diputació de Lleida aprova un pressupost de 129,3 milions per al 2018Lleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest dijous el pressupost per al 2018, que ascendeix a 129,3 milions d'euros. D’aquests, més del 40%, uns 50 milions d'euros, es destinarà a aportacions als municipis lleidatans, ja sigui a través de subvencions o bé mitjançant actuacions directes de la corporació provincial. El president de la corporació, Joan Reñé, ha afirmat que es tracta dels millors comptes dels últims anys.

Juntament amb l’equip de govern del PDeCAT han votat a favor del pressupost Unitat d’Aran i el PSC. No obstant, Unitat d’Aran considera que cal destinar més diners als territoris de muntanya, mentre que els socialistes han aprofitat el torn de paraules per demanar un millor finançament, donat que els pressupost “evidencien que la Diputació ha d'assumir competències de la Generalitat” en temes com les escoles bressol o transport escolar.

Ciutadans i CUP han votat en contra, mentre que PPi  ERC s’han abstingut.

Entre les partides dels comptes per al 2018, destaquen els gairebé 18 milions en matèria de salut o la dotació per a carreteres, de 2,5 milions.

L'equip de govern de la Diputació, amb llaços grocs en suport als exconsellers empresonats i els

El ple de la Diputació de Lleida aprova un pressupost de 129,3 milions per al 2018Lleonard Delshams

tracking