SEGRE

Mor un veí de Bellpuig de trenta anys al sortir de la via a Castellnou de Seana

Imatge del turisme accidentat, que va sortir de la via i va acabar dins un camp

Imatge del turisme accidentat, que va sortir de la via i va acabar dins un campSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un accident a l’antiga carretera N-II, al seu pas pel terme municipal de Castellnou de Seana, va segar ahir la vida d’un veí de Bellpuig de 30 anys, Sergi Muñoz Aguilera. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el sinistre es va produir a l’altura del quilòmetre 493, quan, per causes que es desconeixen, el vehicle va sortir de la via i va anar a parar, probablement després de fer diverses voltes de campana, a un camp limítrof.

ÚNIC OCUPANT El conductor viatjava sol i es desconeix a quina hora exacta es va produir el sinistre mortal

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís pocs minuts abans de les set del matí. A aquella hora, un camioner va alertar la policia autonòmica a l’observar el vehicle, al qual es va atansar i va comprovar que a l’interior hi havia el conductor i únic ocupant del turisme, que ja havia mort. Per això, sospiten que l’accident podria haver tingut lloc durant la matinada, sense que altres conductors ho haguessin presenciat. Fins al lloc es van desplaçar dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), els sanitaris del qual ja només van poder certificar la mort del jove. A més, també hi van actuar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra i no va ser necessari el treball dels Bombers.

Segons van explicar a SEGRE fonts pròximes, Sergi Muñoz era originari de Tàrrega, però residia a Bellpuig amb la seua parella, amb qui tenia un nen d’uns 3 anys. Feia pràcticament dos mesos que les carreteres de les comarques lleidatanes no registraven un accident mortal. L’últim va tenir lloc el passat 9 d’octubre, a la Sentiu de Sió, quan va morir un veí de Térmens de 56 anys al col·lidir el cotxe que conduïa contra un camió a la carretera C-26. Des del mes de gener passat, han mort a les vies de la província de Lleida un total de trenta-cinc persones, xifra que suposa set més que les víctimes mortals que hi va haver durant el mateix període de l’any passat, quan se’n van comptabilitzar vint-i-vuit.

En gairebé una tercera part dels casos, la mort es va produir quan el cotxe en el qual viatjaven les víctimes va sortir de la carretera, com és el cas d’aquest últim sinistre que es va registrar ahir a Castellnou de Seana.

tracking