SEGRE

SUCCESSOS

Un veí de Guissona de 37 anys mor en un xoc frontal a Osó de Sió

Dos turismes han xocat frontalment, hi hauria un mort i diversos ferits

Greu accident de trànsit a la carretera L-303 a Ossó de Sió

Greu accident de trànsit a la carretera L-303 a Ossó de SióSEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Guissona de 37 anys i de nacionalitat romanesa ha mort i una altra persona ha resultat ferida en estat crític a causa d'una col·lisió frontal que hi ha hagut pocs minuts abans de les 13.00 hores a la carretera L-303 a Ossó de Sió, a la altura del nucli de Castellnou d'Ossó. El mort és un jove, mentre que una dona, també jove, es troba en estat crític i ha estat traslladada en helicòpter al hospital Parc Taulí de Sabadell. Així mateix, hi ha un ferit greu i un altre de menys greu.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat sis dotacions del Bombers de la Generalitat, patrulles del Mossos d'Esquadra i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Bombers i sanitaris han treballat durant molta estona en poder rescatar els ferits de dins dels cotxes perquè han quedat atrapats. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 12.58 hores quan, per causes que es desconeixen i s'estan investigant, dos cotxes han xocat frontalment.

Aquesta setmana ja s'havien produït ja dos accidents mortals més a les carreteres de Lleida. El dilluns va morir un home de Bellpuig de 30 anys en una sortida de via a Castellnou de Seana i el dimarts un veí de Sort de 74 anys va perdre la vida dimarts en una col·lisió a la carretera N-260 a la capital del Pallars Sobirà.

tracking