SEGRE

PROJECTES OBRES

Torà recupera el carrer Baix, una de les vies més emblemàtiques

Imatge del centre de Torà, on es recuperarà un carrer.

Imatge del centre de Torà, on es recuperarà un carrer.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torà donarà continuïtat als treballs del centre històric, que té obert l’expedient de declaració de Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN). En aquest sentit, si aquest any s’han recuperat els carrers Orfrera i Sant Sebastià, el consistori projecta ara recuperar un dels carrers més emblemàtics, el carrer Baix, que uneix la plaça de l’església amb la plaça del Pati.

Aquest carrer és, a més, l’itinerari de les principals festes de la localitat, com Sant Gil i el Roser, i acull equipaments com ara el Museu de Cal Gego.

La millora s’inclourà al pressupost de l’any que ve i tindrà un cost de 130.000 euros

Segons va explicar l’alcalde de Torà, Magí Coscollola, les obres suposen donar continuïtat d’estil a la millora ja iniciada i consistirà a renovar tant l’enllosat de pedra com els serveis públics d’aigua, desaigües i també l’enllumenat.

Aquesta millora s’inclourà dins del pressupost de l’any que ve i preveu un cost ade 130.000 euros aproximadament, tot i que encara està pendent l’aprovació final del projecte.

De cara al pròxim exercici, el consistori també portarà a terme una millora de la xarxa de camins per valor de 50.000 euros, i la portada d’aigua de la mancomunitat del Solsonès, una intervenció que tindrà un cost que serà superior als 200.000 euros.

tracking