SEGRE

MUNICIPIS FIRES

Fira Oleotèxtil amb bona afluència de públic a l’Espluga

Mig miler de persones a la quarta edició de la fira || Dedicada a l’oli i a la roba de les cooperatives del municipi

Visitants al recinte de la fira.

Visitants al recinte de la fira.AJUNTAMENT DE L’ESPLUGA CALBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Espluga Calba va rebre ahir mig miler de visitants amb motiu de la quarta edició de la Fira Oleotèxtil, un certamen dedicat als principals productes de les cooperatives del municipi: l’oli de la cooperativa agrària i les peces de vestir de John-fil. Els organitzadors van expressar satisfacció per la bona afluència de públic malgrat les baixes temperatures, una cosa que es va traduir en un bon ritme de vendes al llarg del matí.

La fira va obrir al públic amb un esmorzar popular en el qual els assistents van esgotar els més de tres-cents entrepans preparats per rebre’ls. A banda de comprar oli i productes tèxtils, el públic va poder visitar el Molí Vell d’Oli restaurat, el Castell i l’Espai Antoni Ferrer, que va acompanyar Cristòfor Colom en el seu segon viatge a les Antilles el 1493. També hi van poder veure una exposició sobre la història de la cooperativa agrària i una altra d’antigues eines i útils domèstics i del camp.

Al llarg del matí, hi va haver degustacions de les diferents varietats de l’oli nou de l’Espluga Calba, i també d’una paella assaonada amb safrà conreat a les Garrigues al migdia. Per la seua banda, la cooperativa John-fil va organitzar un vermut musical i va vendre peces de la seua nova marca Stjor amb preus especials. Actuacions dels gegants del poble i música van contribuir a amenitzar la fira.

Visitants al recinte de la fira.

Visitants al recinte de la fira.AJUNTAMENT DE L’ESPLUGA CALBA

tracking