SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Sis empreses opten al concurs per renovar el carrer de la Pau de Tàrrega

Aquesta actuació llargament reivindicada podrà iniciar-se a principis de l’any que ve

El pavelló del col·legi Àngel Guimerà de Tàrrega.

El pavelló del col·legi Àngel Guimerà de Tàrrega.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de sis empreses opten de moment a executar el projecte de renovació del carrer de la Pau de Tàrrega segons va assenyalar l’edil d’Urbanisme, Martí Pijuan, que ahir va explicar que aquesta setmana s’adjudicaran els treballs i posteriorment s’aprovarà la licitació, de manera que l’obra s’iniciarà a començaments del 2018.

La renovació del carrer de la Pau és una de les inversions més importants de l’any, de 304.778 euros. La reforma d’aquest carrer és una vella reivindicació dels veïns ja que es troba en mal estat, amb un paviment deteriorat. A més, es tracta d’un vial molt transitat que forma part de la circumval·lació del nucli urbà a prop del Parc de Sant Eloi.

La renovació del carrer de la Pau consistirà a substituir el paviment de la calçada per una nova capa asfàltica. També es reposaran i completaran els trams de vorera. L’obra s’aprofitarà per ampliar les xarxes de serveis bàsics al subsòl (aigua, clavegueram, gas, electricitat i telecomunicacions). Pel que fa a l’enllumenat públic, se substituiran els fanals antics i s’instal·laran bombetes de tecnologia led. Aquesta acció servirà també per suprimir barreres arquitectòniques i reforçar la seguretat amb passos de vianants. L’espai de la calçada reservarà una franja de 2,5 metres d’ample per a places de pàrquing gratuït.

En un altre ordre de coses, les obres del pavelló del col·legi Àngel Guimerà de Tàrrega avancen a bon ritme i podrien finalitzar abans d’acabar l’any, segons va explicar l’edil d’Urbanisme. De fet, la setmana passada es va procedir a cobrir l’estructura. L’obra, també molt reivindicada, va a càrrec de l’empresa Serboniu SL i té un pressupost de 187.000 euros. Val a destacar que fora de l’horari lectiu, el pavelló s’utilitzarà per a múltiples activitats de la ciutat.

tracking