SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Bolca un camió amb un centenar de vedells a Granyena de les Garrigues

Un dels ocupants va resultar ferit

Vista del camió bolcat ahir, a la dreta, mentre traslladaven a un altre els vedells després de l’accident.

Vista del camió bolcat ahir, a la dreta, mentre traslladaven a un altre els vedells després de l’accident.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un camió carregat amb un centenar de vedells va patir ahir una sortida de via a la localitat de Granyena de les Garrigues i una persona va resultar ferida. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís tres minuts abans de les onze del matí sobre un sinistre en el punt quilomètric 6 de l’L-700 (carretera que uneix Albatàrrec i Juncosa). Per causes que es desconeixen i s’investiguen, un camió va patir una sortida de via i va quedar bolcat a la cuneta, i va perdre alguns dels 114 vedells que transportava, que van quedar solts per la carretera. Fins al lloc de l’accident, a banda de Mossos d’Esquadra, es van activar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància bàsica i l’helicòpter del SEM. Al camió viatjaven dos persones, que al principi van quedar atrapades a l’interior del vehicle després de bolcar però que finalment van poder sortir per propi peu. Un d’ells, un home de 32 anys, va ser evacuat en ambulància bàsica del SEM a l’hospital Arnau de Vilanova en estat menys greu al patir politraumatismes. L’altre ocupant va resultar il·lès.

Una vegada atesos els afectats, la majoria dels animals van ser recollits i transportats en un altre camió. Els Mossos van regular el trànsit a la carretera mentre es retirava el vehicle accidentat.

Una dona de 84 anys va ser evacuada a l’Arnau en estat greu per un xoc entre dos vehicles

D’altra banda, una dona de 84 anys va resultar ahir ferida greu en una col·lisió entre dos vehicles a Anglesola. L’accident es va produir a les tres del migdia al carrer Joan Maragall, a l’altura del número 23, quan els dos vehicles van xocar. Un dels conductors va resultar il·lès mentre que una de les ocupants de l’altre vehicle va ser evacuada a l’Arnau amb politraumatismes.

tracking