SEGRE

MUNICIPIS PRESSUPOSTOS

Guissona destinarà el 90% de la inversió a l'Ateneu

El bar de l’entitat obrirà les portes el mes de gener vinent

El bar de l’Ateneu de Guissona, que obrirà les portes al gener.

El bar de l’Ateneu de Guissona, que obrirà les portes al gener.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Guissona destinarà més del 90% del capítol d’inversions del 2018 a culminar la renovació integral del seu Ateneu. Segons l’alcalde, Xavier Casoliva, l’edifici permetrà dotar la població d’una gran sala polivalent al centre.

La falta d’una sala polivalent obliga Guissona a dur a terme les seues grans activitats culturals i lúdiques als pavellons poliesportius de la zona de creixement de la perifèria. En total, Guissona destinarà aquest any uns 2 milions d’euros per culminar les tres darreres actuacions a l’edifici. Dos es duran a terme a la sala d’actes: la instal·lació de la caixa escènica i del pati de butaques, amb capacitat per a 450 espectadors. La tercera actuació serà l’acabament dels accessos a les diferents parts de l’edifici, entre les quals es troba la nova terrassa exterior de la tercera planta que tindrà una capacitat per a més de 200 espectadors.

Des del 2009 s’ha invertit més d’1,5 milions en la renovació i remodelació de l’edifici

Aquestes obres tenen un termini d’execució d’un any i l’Ateneu veurà durant el proper mes de gener l’obertura de la primera part de l’edifici rehabilitat. Es tracta del bar de l’entitat, on les obres finalitzaran aquesta setmana. Així, l’entitat va cedir la resta de la seu al municipi a canvi de la realització de les obres. El nou bar tindrà dos plantes amb una superfície total de gairebé 300 metres quadrats. Des de l’any 2009, que es va tancar per obres, a l’Ateneu s’ha invertit més d’1,5 milions d’euros en la renovació i remodelació de l’edifici.

tracking