SEGRE

ENTITATS CELEBRACIÓ

L’aeroclub reclama al Govern les compensacions per Alfés

Per la pèrdua de patrimoni després del seu trasllat a Alguaire fa dos anys || Augmenten els socis de l’entitat l’últim any

Moment de la junta de socis del Reial Club Aeri de Lleida, a l’hangar de l’aeroport d’Alguaire.

Moment de la junta de socis del Reial Club Aeri de Lleida, a l’hangar de l’aeroport d’Alguaire.OSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Aeri Club de Lleida va aprofitar ahir la tradició anual de celebrar els actes en honor a la patrona de l’aviació, la Mare de Déu de Loreto, per reclamar al Govern català celeritat per pagar una compensació per la pèrdua de patrimoni després del trasllat de l’aeroclub a Alguaire, on paguen un lloguer de 600 euros al mes, va explicar el president de l’entitat, Josep Maria Niubó. “Hem plantejat una reclamació com a indemnització per haver deixat Alfés i estem en un procés d’acord amb els serveis jurídics, encara que exigim més celeritat per aconseguir una cosa que ens pertany”, va dir. Des de l’entitat van manifestar estar satisfets per l’hangar del qual disposen a les instal·lacions de l’aeroport d’Alguaire, “encara que després de dos anys hem de reclamar el valor del patrimoni de què disposàvem a Alfés”, va dir.

Niubó va explicar que actualment l’entitat té seixanta socis i que l’últim any han rebut noves altes que han compensat les baixes per jubilació. La celebració va consistir en una missa i una trobada amb els socis i simpatitzants de l’aviació general i esportiva, per concloure amb un aperitiu.

tracking