SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Xoca contra dos cotxes i un d'aquests cau per un terraplè a Tàrrega

Una furgoneta que va col·lidir ahir contra dos turismes estacionats al carrer de la Pau || Només hi va haver danys materials, a pesar de l’aparatositat del sinistre

Imatge del cotxe que estava aparcat i va caure pel terraplè.

Imatge del cotxe que estava aparcat i va caure pel terraplè.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aparatós accident ahir al migdia a l’interior de Tàrrega. Una furgoneta va col·lidir contra dos cotxes estacionats al carrer de la Pau d’aquesta ciutat, a l’altura de la comissaria de la Policia Local, i, a conseqüència del fort impacte, un dels turismes va acabar caient per un terraplè d’uns tres metres d’altura. L’accident es va saldar sense ferits, per la qual cosa només va caldre lamentar danys materials. També va generar molta expectació entre veïns i conductors que circulaven per aquesta via, que registra un elevat volum de trànsit perquè és una circumval·lació del centre urbà.

La col·lisió es va produir cap a les 13.15 h, quan, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, una furgoneta que circulava en sentit a la via del tren de la capital de l’Urgell va envair el sentit contrari i es va encastar contra dos vehicles estacionats a l’interior dels quals no hi havia cap persona. Un dels cotxes que estaven aparcats, un Renault Mégane, va caure per un terraplè. L’altre vehicle estacionat va patir danys a la part frontal. El conductor de la furgoneta que va causar l’accident va resultar il·lès.

Fins al lloc es va desplaçar una patrulla de la Policia Local, que va regular el trànsit i va donar pas alternatiu fins que les grues van poder efectuar la retirada dels vehicles afectats en aquest sinistre.

D’altra banda, dos persones van resultar ferides lleus ahir a les 20.40 hores en una col·lisió posterior entre tres vehicles registrada a l’A-22, a l’altura de la ciutat de Lleida, segons van informar ahir els Bombers de la Generalitat.

D’altra banda, el Servei Català de Trànsit (SCT) i el departament d’Interior coordinen amb Mossos i policies locals des de dimecres passat i fins aquest divendres una campanya preventiva de controls d’alcoholèmia i drogues a la carretera i en zones urbanes. La realització d’aquests controls policials intensius coincideix amb els desplaçaments típics en les celebracions prèvies al Nadal, que comporta un elevat nombre de desplaçaments a les carreteres, i en què convé insistir que l’alcohol i les drogues són totalment incompatibles.

tracking