SEGRE

URBANISME SEGURETAT

Instal·len tanques al voltant dels pisos del Sant Isidori de Mollerussa

Obres d’urgència a la façana per evitar riscos als veïns || Elaboren un informe de declaració de ruïna dels immobles

Les tanques que envolten els habitatges.

Les tanques que envolten els habitatges.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Mollerussa ja ha iniciat les obres per col·locar elements de seguretat en els equipaments comuns dels quatre blocs d’habitatges del Grup Sant Isidori. Es tracta de mesures urgents el principal objectiu de les quals és actuar en aquells elements de la façana i a l’entrada dels immobles que puguin suposar un perill per als veïns. Els treballs, que compten amb un pressupost de 32.872 euros, es van adjudicar a l’empresa Grup Dolomada. Aquesta és una nova mesura que porta a terme el consistori de la capital del Pla d’Urgell mentre s’ultima l’informe definitiu que establirà l’inici d’un procediment de declaració de ruïna.

En aquest sentit, val a destacar que l’ajuntament de Mollerussa ja va comprovar que més de la meitat dels cent seixanta pisos del grup es troben en unes condicions d’habitabilitat deficients. Així mateix, unes quaranta vivendes del grup ja no tenen usuaris. La Generalitat de Catalunya ja compta amb un total de set habitatges condicionats per cedir-los al consistori en cas que convingui actuar d’urgència per acollir persones que viuen en algun dels pisos més deficients.

Aquesta actuació forma part del conveni de col·laboració que van firmar a l’agost el consistori i els departaments de Governació i Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Liciten la reforma del carrer Acadèmia per 162.000 euros L’ajuntament de Mollerussa ha iniciat el procés de licitació de les obres de reforma del carrer Acadèmia, que formen part del Pla de Barris i que compten amb un pressupost inicial de 162.099 euros. Les obres, que també inclouen la reforma del clavegueram, preveuen reurbanitzar el carrer amb un paviment de plataforma única per donar prioritat al vianant tot mantenint la circulació de vehicles a una velocitat màxima de 20 quilòmetres per hora. També es renovarà l’enllumenat i s’hi col·locaran set punts de llum de baix consum.

tracking