SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor el veí de Solsona que diumenge passat va tenir un accident a OIius

L’home, de 83 anys, va ser evacuat en helicòpter a l’Arnau després d’una col·lisió entre dos vehicles || Es va quedar atrapat i el van haver de rescatar els Bombers

Imatge de l’accident registrat diumenge passat a Olius, a la carretera Solsona-Guissona.

Imatge de l’accident registrat diumenge passat a Olius, a la carretera Solsona-Guissona.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El veí de Solsona de 83 anys que diumenge va resultar ferit de caràcter greu en una col·lisió entre dos vehicles a Olius ha mort a l’hospital Arnau de Lleida, segons van informar ahir fonts hospitalàries i va confirmar l’ajuntament de Solsona. La víctima és Jaume Bonvehí Colell i era molt conegut a la localitat. El sepeli tindrà lloc avui a les 16.00 hores.

El sinistre es va produir a les 14.13 hores de diumenge, quan van col·lidir, per causes que es desconeixen, un totterreny i un turisme a la carretera C-451 en sentit Guissona. A conseqüència de l’impacte, els dos vehicles van sortir de la via i un va acabar bolcant al voral, al punt quilomètric 50 d’aquesta carretera. Un dels ocupants va quedar atrapat i els Bombers de la Generalitat van haver de rescatar-lo de l’interior. Una vegada estabilitzat, el van evacuar a l’hospital Arnau de Vilanova amb un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), on va ingressar a l’UCI amb pronòstic greu. En aquest sinistre, dos persones més van resultar ferides, però de menys consideració.

Aquest any ja han mort trenta-vuit persones en sinistres viaris, quatre dels quals aquest desembre

Amb aquesta víctima, ja són trenta-vuit les persones que han mort aquest any en accidents de trànsit a la província de Lleida, vuit més que durant tot l’any passat. Tan sols aquest mes de desembre s’han produït quatre sinistres amb víctimes mortals a Castellnou de Seana, Sort, Ossó de Sió i el d’aquest diumenge a Olius.

D’altra banda, dos persones van resultar ferides de caràcter lleu ahir a la tarda, en una col·lisió entre dos vehicles que es va registrar al terme municipal d’Alàs i Cerc, a la carretera N-260.

D’altra banda, una conductora de 59 anys va resultar ferida ahir al migdia en una col·lisió entre quatre vehicles a Andorra la Vella. Tres cotxes van tenir un xoc posterior i un quart, que estava estacionat, també va patir danys.

tracking