SEGRE

Les estacions, a ple rendiment aquest Nadal

Esperen una allau d’esquiadors a partir del dia 27

Las pistas de Boí-Taüll preparadas para recibir un alud de visitantes a partir del día 27.

Les estacions, a ple rendiment aquest NadalB.T.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Totes les estacions del Pirineu de Lleida preparen les pistes per oferir el màxim de domini esquiable de cara a les festes nadalenques, en especial del 27 al 7 de gener, dates en què l’ocupació fregarà el complet (vegeu més informació a la pàgina 19). Baqueira ja té tot el complex a ple rendiment, 152 quilòmetres per a la pràctica de l’esquí en totes les modalitats i tots els nivells, a més de gairebé metre i mig de neu en cotes altes.

Pel que fa a Boí Taüll, tindrà totes les pistes i remuntadors en funcionament, mentre que Port Ainé i Espot, al Pallars Sobirà, tenen obert més d’un 70 per cent del domini esquiable a l’espera de més neu.

Altres pistes

Per la seua part, Tavascan encara les festes nadalenques amb pistes i remuntadors i els 14 quilòmetres a punt. Port del Comte, al Solsonès, també ha obert dos pistes més i millora l’oferta.

Pel que respecta a l’esquí de fons, dos estacions més se sumen a Lles i Aransa, que ja van obrir el cap de setmana passat. Són Sant Joan de l’Erm i Tuixent-La Vansa amb 12 i 10 quilòmetres de circuits oberts. Tuixent deixarà tot a punt per a aquest cap de setmana i compta amb tres quilòmetres de rutes a la cota 2.000 encara que s’hi ha d’accedir amb un vehicle totterreny. A Sant Joan de l’Erm el circuit és a la cota 1.800, a la qual s’ha d’arribar a peu a través d’un camí d’uns 300 metres. Les estacions preparen els complexos tenint en compte que aquest cap de setmana serà tranquil al coincidir amb la vigília de la nit de Nadal i Nadal.

Consulta l'estat de la neu a les estacions lleidatanes

tracking