SEGRE

La neu obliga a circular amb cadenes en una desena de vies de Lleida

Es preveu que les precipitacions s'intensifiquin en les properes hores

Centre del Romànic de la Vall de Boí

La neu obliga a circular amb cadenes en una desena de carreteres del Pirineu de LleidaCentre del Romànic de la Vall de Boí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nevada que es va iniciar de matinada i que s’ha intensificat a mig matí complica la circulació en una desena de vies del Pirineu lleidatà. Segons el Servei Català de Trànsit, la neu obliga a circular amb cadenes a la C-13 entre Llavorsí i Esterri d'Àneu; C-142b a Naut Aran; C-147 entre Esterri d'Àneu i Alós d'Isil; C-28 al Port de la Bonaigua; C-28z, entre València d'Àneu i Esterri d'Àneu; L-500 entre l'N-230 i el Balneari de Boí; L-501 cap al Pla de l'Ermita; L-504 entre Llavorsí i Tavascan; L-510 cap a Alins, i N-141 entre Bòssost i el Port del Portilhon.

Trànsit també demana circular amb precaució a l'N-230 entre Vilaller i Vielha per neu i gel a la calçada (més informació de l’estat de les carreteres).

Es preveu que les precipitacions s'intensifiquin en les properes hores i puguin deixar gruixos d'entre 5 i 10 centímetres per sobre dels 500 metres

La nevada al Pirineu coincideix amb fortes ratxes de vent a les cotes altes. En aquest sentit, Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest dimecres l’alerta per fort vent i les afectacions que se'n poden derivar, arran d’un avís del Servei Meteorològic de Catalunya. Les ventades, que ja estan afectant des d'aquest matí, s'intensificaran a partir del migdia i fins al vespre d’avui amb especial incidència al litoral i prelitoral de la costa de Barcelona i Tarragona. Els forts vents també afecten les cotes altes de les zones de muntanya.

tracking