SEGRE

MUNICIPIS PLENS

El Pallars Jussà crea un banc de material mèdic

Invertirà 46.000 € en un local que també serà Banc dels Aliments || Llum verda al pressupost del 2018, de 10 milions

Imatge del ple de Cervera, que es va celebrar ahir a la nit.

Imatge del ple de Cervera, que es va celebrar ahir a la nit.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ple del consell del Jussà va aprovar ahir els pressupostos del 2018, que contemplen la creació d’un banc de material sociosanitari. El president de l’ens, Constante Aranda, va explicar ahir que aquest espai se situarà en un local de l’antiga seu del consell al centre de Tremp i que els comptes contemplen una inversió de 46.200 euros per a la seua adequació, ja que també acollirà el banc d’aliments. En aquest centre d’“autonomia social” es podran trobar cadires de rodes o llits articulats, i a la demarcació ja hi ha altres espais similars. El consell deixarà el material a aquelles persones que ho necessitin i que tinguin un informe favorable dels serveis socials.

Els comptes per a l’exercici vinent, de 10,6 milions d’euros, es van aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció de Candidatura de Progrés (vinculada al PSC) i preveuen inversions per valor de 2,5 milions, entre les quals hi ha la quantitat de 357.930 euros per a la xarxa de camins dels municipis i nuclis de la comarca.

Una altra de les actuacions per a l’any que ve és la senyalització de camins i espais geològics del projecte Geoparc, finançat amb fons FEDER.

Cervera aprova el pressupost amb l’oposició en contra El ple de la Paeria de Cervera va aprovar ahir a la nit els comptes per al 2018, que ascendeixen a 9,4 milions d’euros, amb els 7 vots a favor de l’equip de govern (PDeCAT/Demòcrates, InSe, SiF i el regidor no adscrit) i els 6 vots en contra de l’oposició (ERC, MES, CUP i PSC).  Tant la CUP com el PSC van criticar el projecte del nou pavelló poliesportiu, que té una inversió prevista d’1,8 milions d’euros en dos anualitats. El regidor d’Esports, Joan Prat, va defensar la necessitat del nou pavelló ja que “actualment alguns equips s’entrenen a Sant Guim de Freixenet”. També va destacar que el nou pavelló, que estarà dotat amb energies renovables, permetrà estalviar uns 30.000 euros anuals de consum.

tracking