SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor un veí de Linyola al caure amb el cotxe al canal a Vila-sana

Francesc Fabregat Pedra tenia 93 anys i va ser trobat el dia de Sant Esteve

L’accident va tenir lloc en aquest punt del canal auxiliar d’Urgell, al terme de Vila-sana.

L’accident va tenir lloc en aquest punt del canal auxiliar d’Urgell, al terme de Vila-sana.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de Linyola de 93 anys, Francesc Fabregat Pedra, va morir el dia de Sant Esteve al patir un accident amb el cotxe, que va ser trobat al canal auxiliar d’Urgell, al terme municipal de Vila-sana. Segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit (SCT), els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’accident a les 17.04 hores.

Per causes que s’investiguen, un turisme va sortir de la via en un camí i es va precipitar al canal auxiliar d’Urgell. El seu conductor i únic ocupant, Francesc Fabregat, va morir.

El turisme va sortir de la via per causes que s’investiguen i va caure al canal a Vila-sana

Fonts properes a la investigació van apuntar que l’home, d’edat avançada, possiblement es va desorientar. Les mateixes fonts van afirmar que l’autòpsia haurà de determinar si va patir alguna indisposició abans de patir l’accident. Arran de la incidència es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’últim accident de trànsit mortal en un canal a la província de Lleida va ocórrer l’octubre de l’any passat, quan un jove de 21 anys de Sunyer es va precipitar amb el cotxe al canal de Seròs al seu pas per Montoliu de Lleida. Els serveis d’emergència van trobar el cotxe amb el cos del jove a dins durant les tasques de buidatge del canal uns dies després de l’accident. La família n’havia denunciat la desaparició.

Quaranta morts en accidents a les vies lleidatanes aquest any

El de Vila-sana és el segon accident mortal d’aquestes festes de Nadal a la província de Lleida. Diumenge passat, un veí de Llardecans de 72 anys va morir al sortir amb el cotxe de la via a la C-12. Jordi Oró Sisó era el conductor i únic ocupant del turisme i hauria pogut patir una indisposició.

Amb aquests dos sinistres ja són 40 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a les vies lleidatanes aquest any, 10 més que durant el mateix període de l’any anterior.

tracking