SEGRE

Una carretera tallada i una desena amb cadenes per la neu al Pirineu

L'alerta per vent es manté aquest dijous a les cotes altes

Vielha, on aquest dimecres no va parar de nevar durant tot el dia.

L'arbre caigut a Vallcalent a conseqüència del vent, que va obligar a tancar la zona per prohibir el pas.Calra Villar /Aué TV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El temporal que ahir va deixar uns 30 centímetres de neu en cotes altes del Pirineu amaina aquest dijous, però manté encara una carretera tallada i una desena amb ús obligatori de cadenes. Segons el Servei Català de Trànsit, està tallada la C-28 (Port de la Bonaigua) entre Baqueira i la Peülla i cal circular amb cadenes a la mateixa C-28 entre Vielha i Baqueira i La Peülla i Esterri d'Àneu; C-13 entre Sort i Esterri d'Àneu; C-142b entre Baqueira i Pla de Beret; C-147 entre Esterri d'Àneu i Alós d'Isil, C-28z entre València d'Àneu i Esterri d'Àneu; L-500 cap al Balneari de Boí; L-501 cap al Pla de l'Ermita; L-504 entre Llavorsí i Tavascan; L-510 entre la cruïlla de l'L-504 i Àreu. (informació actualitzada de l'estat de les carreteres)

D'altra banda, l'alerta per fort vent es manté aquest dijous al Pirineu. Ahir, hi va haver ratxes de 95,8 quilòmetres per hora a Alguaire; 86,8 a Espot o 86 a la Bonaigua.

tracking