SEGRE

DIPUTACIÓ PLENS

Dos milions per a la carretera de Gavet

El ple de la Diputació aprova el projecte per millorar la via i les subvencions per als ajuntaments que apostin per reduir les emissions de carboni

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ple de la Diputació d’ahir va aprovar el projecte constructiu per a la millora de la carretera L-9123, a Gavet de la Conca, una actuació que compta amb un pressupost d’1,9 milions d’euros i que preveu eixamplar la via i reparar el ferm. Aquesta carretera ja havia estat objecte de dos actuacions més. També s’ha aprovat l’estudi d’impacte ambiental, a causa que la via es troba dins de la Xarxa Natura 2.000.

Així mateix, fonts de la corporació van apuntar que la intenció és que aquests treballs puguin dur-se a terme l’any que ve amb el romanent de tresoreria del 2017. A més, durant la sessió, que va durar poc més de deu minuts, es van aprovar les subvencions als ens locals que apostin per reduir les emissions de carboni. En aquest sentit, aquestes actuacions estan finançades en un 50 per cent per fons Feder i la Diputació aportarà un 25 per cent més, un fet que suposarà que els ajuntaments només hagin de pagar una quarta part d’aquests projectes.

El d’ahir també va ser l’últim ple de la diputada Rosa Maria Mora, que deixa la política després de més de tres dècades involucrada amb el món local (vegeu SEGRE d’ahir). Mora, aplaudida per tots els diputats, va assegurar que “ha estat un honor treballar per a la demarcació”.

Per la seua part, el president de la Diputació, Joan Reñé, li va agrair el seu treball i la “lleialtat a la institució”. El seu lloc l’ocuparà l’alcalde de Ribera d’Ondara, Francesc Sabanés.

Imatge del ple que es va celebrar ahir.

Imatge del ple que es va celebrar ahir.MAGDALENA ALTISENT

Imatge del ple que es va celebrar ahir.

Imatge del ple que es va celebrar ahir.MAGDALENA ALTISENT

tracking