SEGRE

ADMINISTRACIÓ EQUIPAMENTS

Liciten les obres de la nova seu del Sobirà per al trasllat al juliol

Imatge d’arxiu d’un dels plens del Sobirà.

Imatge d’arxiu d’un dels plens del Sobirà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell del Sobirà ha licitat les obres de la nova seu de l’ens comarcal al costat de la zona on es troba la comissaria dels Mossos, el CAP i el poliesportiu i que en l’actualitat acull l’oficina de l’informació turística. Es tracta dels treballs de redistribució de l’espai, els acabats i les instal·lacions de les noves dependències, que tenen un pressupost de més de 480.000 euros, segons va explicar el president, Carles Isus. El termini d’execució és de cinc mesos.

En l’actualitat, el consell està ubicat en un edifici del centre històric de Sort on l’accessibilitat és difícil. En aquestes instal·lacions quedaran centralitzats tots els serveis socials una vegada s’hagi dut a terme el traspàs que està previst per al mes de juliol, segons les estimacions d’Isus.

L’actual seu de l’organisme al centre urbà centralitzarà tots els serveis socials

La nova seu del consell es va abordar fa uns 14 anys perquè va ser la seu de l’organisme, però els treballs van quedar aturats i només acull l’oficina de turisme. Isus va indicar que les actuals dependències han quedat petites i antiquades, per la qual cosa és necessari tenir un nou edifici que acollirà totes les prestacions que no siguin serveis socials. L’accessibilitat a aquesta nova seu és molt millor, ja que és a la zona de serveis al costat de la carretera i ofereix menys traves urbanístiques.

tracking