SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Un conductor s'encasta contra una fleca en ple centre de Cervera

De matinada, a l’avinguda Catalunya

Imatge presa ahir de la fleca de Cervera contra la qual es va encastar el vehicle.

Imatge presa ahir de la fleca de Cervera contra la qual es va encastar el vehicle.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor va tenir ahir a la matinada un aparatós accident a l’encastar-se contra una botiga en ple centre de Cervera. Segons va informar la Policia Local, el sinistre va tenir lloc poc després de les quatre de la matinada quan, per motius que es desconeixen i que s’investiguen, el conductor d’un vehicle va perdre el control del cotxe i va xocar contra l’entrada d’una fleca ubicada a l’altura del número 18 de l’avinguda Catalunya. Ahir es podien veure unes cintes dels Mossos d’Esquadra a l’entrada del local. També hi va acudir una dotació dels Bombers de la Generalitat per efectuar tasques de neteja, mentre que no va ser necessària la presència del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Durant el matí d’ahir, molts veïns de la capital de la Segarra es van atansar al lloc de l’accident per comprovar el que havia ocorregut.

Actualment la fleca afectada estava tancada, ja que únicament obre uns mesos de l’any, a la primavera i l’estiu.

D’altra banda, dos persones van resultar ferides lleus ahir al migdia a la Sentiu de Sió després que el vehicle en el qual viatjaven sortís de la via i xoqués contra una tanca.

Segons van informar els Bombers, a les 13.21 hores van rebre l’avís de l’accident, que es va produir en el quilòmetre 32,5 de la carretera C-13. Els ferits van ser atesos pel SEM.

tracking