SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Un detingut a Montsó intenta subornar els agents oferint-los droga

Van trobar al seu cotxe cocaïna, speed i maria

Imatge de la droga i els estris intervinguts a Montsó.

Imatge de la droga i els estris intervinguts a Montsó.GUARDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil va detenir dissabte passat a la localitat oscenca de Montsó un jove de 26 anys com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, després que li trobessin al cotxe més de deu grams de cocaïna, speed i marihuana. A més, l’arrestat va intentar subornar els agents oferint-los part de la droga perquè no continuessin registrant el vehicle.

Els fets es van produir durant un servei de prevenció de la Seguretat Ciutadana dut a terme per la Guàrdia Civil de Camporrells, Peralta de Alcofea i Montsó. Durant la intervenció, els agents van observar un home a l’interior d’un vehicle que a l’adonar-se de la presència policial va començar a posar-se nerviós. Quan se li va requerir la documentació, els agents li van preguntar si portava amb ell alguna substància estupefaent, moment en què el jove va oferir als guàrdies civils una bosseta amb tres grams de marihuana per evitar que registressin el vehicle.

Un jove de 26 anys a qui també li van trobar una balança de precisió i embolcalls per fer dosi

Davant l’actitud sospitosa i que el jove es mostrava cada vegada més nerviós, els agents van realitzar finalment una inspecció del turisme, en el qual van localitzar dos bossetes que contenien una pols blanca, suposadament un de cocaïna i l’altre de speed, totes dos amb un pes aproximat de 7,5 grams, així com una balança de precisió i diversos embolcalls dels que es fan servir per repartir les substàncies estupefaents en dosis més petites.

Després de la seua detenció acusat d’un delicte contra la salut pública i després de declarar, l’individu va ser posat en llibertat fins al moment en què sigui requerit pel Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Montsó, on van ser entregades les diligències instruïdes.

tracking