SEGRE

PATRIMONI HISTÒRIC

L'església de la Granja recupera les misses després de nou mesos tancada

Finalitza la reparació de la coberta, després d’invertir 90.000 €, i la litúrgia, diumenge

L’església de Sant Jaume de la Granja d’Escarp, que tornarà a acollir misses aquest diumenge.

L’església de Sant Jaume de la Granja d’Escarp, que tornarà a acollir misses aquest diumenge.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les misses tornaran a l’església de Sant Jaume de la Granja d’Escarp aquest diumenge dia 7 després d’estar nou mesos tancada al públic, un fet que va obligar a traslladar les misses al local parroquial. Les obres per reparar la teulada i resoldre els problemes de filtracions d’aigua a l’interior del temple, que van començar a finals del mes de juliol, han acabat i fonts municipals van explicar ahir que ja han presentat al bisbat de Lleida el certificat de final d’obra.

Els treballs de reparació han comptat amb una inversió d’aproximadament 90.000 euros, aportats pel bisbat, i han consistit en la reparació de les teules danyades de la part exterior de l’immoble i el reforç de les bigues que es trobaven en mal estat.

D’altra banda, l’alcalde de Rosselló, Josep Abad, va apuntar que en les pròximes setmanes programaran una reunió de l’ajuntament amb la Diputació de Lleida, la Generalitat i el bisbat per parlar del finançament de la reconstrucció de la torre del campanar de l’església de Sant Pere. A més a més, va afirmar que les misses tornaran a l’església a finals d’aquest mes.

tracking