SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Cremats dos tractors, un cotxe i material en un cobert a Vallfogona de Balaguer

Vallfogona de Balaguer

Vallfogona de Balaguer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi que es va declarar dimecres a la nit en un cobert de Vallfogona de Balaguer va calcinar dos tractors, un cotxe i eines que s’hi trobaven emmagatzemades. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís quan faltaven pocs minuts per a les deu de la nit. Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, es va incendiar un cobert situat al costat d’una granja ubicada al camí dels Arcs.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers, els efectius dels quals van treballar durant més de dos hores al lloc per poder sufocar les flames. Encara que van aconseguir evitar que el foc avancés i afectés les instal·lacions de la granja contigua, el cobert va quedar completament afectat i tot el que hi havia a l’interior, calcinat.

Concretament van ser dos tractors, un altre vehicle i també material per a treballs agrícoles. En el moment en el qual es va produir el foc no hi havia cap persona a l’interior de les instal·lacions, per la qual cosa no hi va haver desallotjats ni tampoc ferits.

D’altra banda, els Bombers també van sufocar un incendi que va calcinar un vehicle a Mollerrussa. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de dotze del matí i fins al lloc del succés es va desplaçar una dotació.

tracking