SEGRE

Dos detinguts per atracar a punta de ganivet una gasolinera a Vila-sana

Es tracta de dos veïns de Montsó de 42 i 45 anys

Un vehicle en una comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida.

Dos detinguts per robar 20.000 euros en rellotges i joies d'un pis de LleidaJordi Bertran / Generalitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge dos homes de 42 i 45 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Montsó (Osca), com a presumptes autors d'un atracament en una gasolinera de l'autovia A-2 a Vila-sana, al Pla d'Urgell.

Segons la policia, els fets van passar a les 06.45 hores, quan dos homes, que es tapaven parcialment la cara amb un jersei i un tapaboques, van intimidar amb un ganivet el treballador de l'establiment i van sostreure els diners de la caixa enregistradora. Tot seguit, van fugir en un vehicle.

Una hora després, una dotació dels Mossos els va localitzar en una àrea de servei d'una gasolinera situada a la carretera N-240, dins el terme de municipal de Lleida. En el moment de la detenció es va comprovar que un dels sospitosos duia una navalla oberta en una de les butxaques del pantaló i una bossa amb 12 bitllets de 5 euros, mentre que l'altre implicat duia un ganivet.

Els detinguts, que tenen antecedents, passaran aquest dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking