SEGRE

EDUCACIÓ TERRES DE PONENT/TORRE QUERALT

Una entitat impulsarà l'esport entre nens i nenes en homenatge a un professor

Exalumnes de Manolo Chavarri van fer un vídeo per a l’homenatge.

Exalumnes de Manolo Chavarri van fer un vídeo per a l’homenatge.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Exalumnes de l’antic col·legi Terres de Ponent del Secà de Sant Pere de Lleida, l’actual institut escola de Torre Queralt, han constituït una associació per impulsar l’activitat esportiva entre nens i nenes com un element per completar l’educació. La seua intenció és reprendre i donar continuïtat al treball de Manolo Chavarri, professor d’educació física del centre ja retirat.

Chavarri dóna nom a aquesta nova entitat a tall d’homenatge dels qui es van beneficiar dels seus ensenyaments. Desenes d’antics alumnes van anar al llarg del matí al col·legi per participar en el rodatge d’un vídeo que formarà part d’un homenatge a aquest docent jubilat, en una data encara per decidir (i no ahir, com va informar per error aquest diari).

Dídac Alcalá, impulsor d’aquesta associació juntament amb Lemen Fatty, atleta de salt d’alçada, van explicar que un dels objectius és recuperar “les jornades esportives que celebrava el Terres de Ponent” i que reunien participants de diferents escoles. S’hi sumen plans per impulsar la pràctica d’esports entre escolars en zones rurals de Galícia i també un projecte a Àfrica. “No es tracta de formar futurs esportistes professionals, sinó d’impulsar l’esport com una activitat educativa”, va subratllar Alcalá.

tracking