SEGRE

SUCCESSOS ANIMALS

Busquen un home per abandonar vuit cavalls a Torres de Segre

Després de diversos dies sense aigua en un centre equí, Rurals i Bombers els van subministrar 3.500 litres || L’amo serà multat i podria ser acusat de maltractament

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Torres de Segre intenta localitzar des de divendres el propietari d’un centre equí que havia abandonat sense aigua els vuit cavalls amb què comptava. Va ser un veí que passeja habitualment per la zona, a prop del pantà d’Utxesa, al camí de Sarroca de Lleida, qui va donar l’avís al comprovar que els animals feia diversos dies que estaven sense aigua per beure.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dissabte membres del Cos d’Agents Rurals que, amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat, van omplir amb més de 3.500 litres d’aigua els set abeuradors que es trobaven a les instal·lacions. Encara que sí que disposaven de menjar, faria dies que els cavalls no l’ingereixen per culpa de la set.

Encara que els animals sí que tenien menjar a les instal·lacions, no l’ingerien per culpa de la set

Els agents rurals van constatar que els cavalls no es trobaven encara en mal estat ja que havien aconseguit detectar a temps la situació, però no obstant van aixecar una acta per un presumpte abandó en l’atenció dels animals. A més, l’amo podria acabar sent acusat de maltractament animal.

Davant d’aquesta actuació, l’ajuntament de Torres de Segre es va fer càrrec dels cavalls, ja que li correspon per competència municipal. Segons va explicar a aquest diari l’alcalde de la localitat, Josep Ramon Branzuela, ahir continuaven fent gestions per poder localitzar el propietari de la construcció i dels animals.

La Guàrdia Civil va detenir el setembre passat el propietari d’una finca de Menàrguens per maltractament animal al no donar atenció veterinària a dos cavalls, que van ser trobats morts, per malaltia.

Busquen un home per abandonar vuit cavalls a Torres de Segre

Busquen un home per abandonar vuit cavalls a Torres de Segre

Una agent rural i un bomber, dissabte donant de beure als cavalls de Torres de Segre.

Una agent rural i un bomber, dissabte donant de beure als cavalls de Torres de Segre.AGENTS RURALS

tracking