SEGRE

Les classes d'esquí arriben a totes les escoles públiques del Pirineu

Està previst que el proper curs s’incorporin al programa Esport Blanc Escolar els centres concertats

Foto de família de la presentació de la nova temporada del programa Esport Blanc

Les classes d'esquí arriben a totes les escoles públiques del PirineuConsell Comarcal de l'Alta Ribagorça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa Esport Blanc Escolar ja arriba a totes les escoles públiques de les sis comarques del Pirineu de Lleida, mentre que està previst que el pròxim curs també s’incorporin els centres concertats. Així s’ha anunciat aquest dimecres durant la presentació de la nova temporada que ha tingut lloc a les instal·lacions del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, a El Pont de Suert.

En total, aquesta temporada participen en les classes d’esquí obligatòries 909 alumnes de 20 centres del Pirineu lleidatà. Les novetats d’enguany són l'escola Sant Jordi d'Oliana, la ZER de l'Alta Ribagorça i la ZER del Pallars Jussà.

L’activitat consta de 8 sessions, que es duran a terme durant el segon trimestre del curs escolar, està integrat al programa d’educació física i es realitza en horari lectiu. Les 8 sessions es divideixen en 3 d’esquí nòrdic, 3 d’esquí alpí i 2 de surf de neu.

L’Esport Blanc Escolar està impulsat per la Generalitat i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, amb els consells Esportius de l’Alt Pirineu i Aran, les estacions d’esquí (ACEM i Mancomunitat d’Esquí Nòrdic), els Consells Comarcals, la Diputació de Lleida i el Conselh Generau d’Aran com a col·laboradors.

tracking