SEGRE

POLÍTICA RELLEUS

Royes deixa la política “assetjat” a Cervera i decebut amb el PDeCAT

Acabarà el mandat però no optarà a la reelecció pel “desgast personal” sofert || Diu que el partit no ha complert la promesa de donar-li un lloc al Parlament

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’alcalde de Cervera, Ramon Royes, va ratificar ahir que deixarà la política al concloure el mandat al capdavant de la Paeria (com va avançar SEGRE el passat dia 5) després de patir situacions que va qualificar com a “assetjament” a la seua ciutat i sentir-se decebut amb el seu partit, el PDeCAT. “No sóc feliç en la política i ja no puc aportar l’entusiasme que tenia quan em vaig presentar”, va dir. “He viscut situacions molt dures a nivell personal, amb una oposició política i de part de la ciutat que m’atreviria a qualificar d’inhumana”, va explicar Royes, que va dir haver rebut “anònims, escarnis en actes públics, difamacions, injúries, esbroncades, insults i amenaces, fins i tot de mort”. Per aquestes últimes, va afegir, “he necessitat protecció dos vegades i ordres judicials d’allunyament”. També va detallar que ha patit pintades i li han ratllat el cotxe. Malgrat tot, es va declarar orgullós de la seua gestió a la Paeria. Quant al PDeCAT, va assenyalar que les promeses d’oferir-li un lloc al Parlament “no s’han complert”.

A les eleccions del 21-D va ocupar el vuitè lloc de la llista per Lleida (van ser elegits 6). En les del Congrés del 2015 anava de número 2 (només va entrar Toni Postius). “La meritocràcia no sempre es posa de relleu en política i prefereixo no jugar.” No va avançar si es donarà de baixa del partit, encara que sí que va descartar entrar en qualsevol altra formació. El PDeCAT, per la seua part, va declinar valorar el que considera una qüestió personal.

Royes, emocionat a l’anunciar la seua retirada de la política.

Royes, emocionat a l’anunciar la seua retirada de la política.X. SANTESMASSES

tracking