SEGRE

El síndic de la Seu acaba el seu mandat "indignat i dolgut pel tracte rebut"

Àngel Rubio va presentar ahir la memòria d’actuacions del 2016.

Àngel Rubio va presentar ahir la memòria d’actuacions del 2016.C.SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El síndic municipal de Greuges de la Seu, Àngel Rubio, va fer balanç ahir dels seus deu anys de mandat, que finalitzen diumenge, i va manifestar estar “indignat i dolgut pel tracte rebut per una part de l’administració municipal” i va lamentar “la tardança de les respostes de l’administració”, la qual cosa ha propiciat, va dir, que “finalitzi el meu mandat deixant setze casos pendents de resoldre”.

Rubio va presentar la memòria de l’activitat realitzada durant el 2017, en la qual destaca l’increment del nombre de consultes i queixes derivades per les defecacions dels gossos a la via pública, que un any més tornen a encapçalar la temàtica de les consultes i les queixes que rep la sindicatura.

El síndic va rebre 46 consultes durant el 2017 per aquest problema i l’any passat la xifra es va incrementar fins a 54. El nombre de consultes totals també puja, al passar de 215 davant 260. Val a recordar que el mes de novembre passat Compromís per la Seu va presentar una moció per allargar el mandat del defensor del ciutadà. Una proposta que no va arribar a prosperar perquè no va rebre el suport de la resta de grups del consistori, que van defensar la necessitat de renovar periòdicament el càrrec.

tracking