SEGRE

Detingut a Tàrrega al ser sorprès assetjant una dona en ple carrer

Investigat per un delicte d’abusos sexuals

Moment de la detenció al carrer del Nord del suposat assetjador

Moment de la detenció al carrer del Nord del suposat assetjadorSEGRE Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Tàrrega va detenir ahir al migdia un veí de la capital de l’Urgell de 29 anys, M.Z., acusat de fer tocaments i assetjar diverses dones en ple carrer. La Policia l’investiga per un delicte d’abusos sexuals. L’arrest es va produir al voltant de les 15.00 hores al carrer del Nord després que una dona alertés una patrulla que feia escassos segons un home l’havia abordat i li havia fet tocaments. Els agents van localitzar instants després l’individu.

Fins al lloc també van acudir els Mossos d’Esquadra. Poc després, va ser arrestat i portat a la comissaria de la policia catalana a Tàrrega. L’home passarà entre avui i demà a disposició del jutjat de guàrdia de Cervera.

Aquesta no seria la primera ocasió en què aquest individu assetja dones en ple carrer.

El cas es remunta al mes d’octubre de l’any passat, quan la Policia Local va rebre l’avís de diversos ciutadans, alertant de la presència d’un home d’uns 30 anys d’edat que perseguia dones pel carrer del Nord i els voltants per intimidar-les i ferlos tocaments. Per aquesta raó, els agents van intensificar la vigilància a la zona però fins ahir no havien detectat conductes fora del normal. Així mateix, cap de les possibles víctimes va arribar a presentar denúncia formal sinó que la Policia va conèixer aquests suposats abusos sexuals per pròxims a les dones i veïns del carrer, segons van indicar fonts properes a la investigació.

El detingut també va ser identificat la nit de Cap d’Any perquè suposadament va trencar el retrovisor d’un vehicle. Es desconeix si l’home té antecedents policials o penals per fets similars. La investigació continua oberta.

tracking