SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un motorista de Puigverd en una col·lisió a Artesa de Lleida

La víctima, Miquel Bosch Peiró, tenia 68 anys i va xocar amb la moto contra dos vehicles || Primer accident mortal de l’any a Ponent, que clou el 2017 amb 40 morts

L'accident va tenir lloc ahir poc abans de les tres de la tarda a l'L-702 a Artesa de Lleida.

L'accident va tenir lloc ahir poc abans de les tres de la tarda a l'L-702 a Artesa de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de 68 anys i veí de Puigverd de Lleida, Miquel Bosch Peiró, va perdre ahir la vida al veure’s implicat en una col·lisió amb uns altres dos vehicles a la carretera L-702 al terme municipal d’Artesa de Lleida. Es tracta de la primera víctima mortal de l’any en accident de trànsit a les terres de Ponent.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 14.57 hores quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va produir una col·lisió entre dos vehicles i una motocicleta en el quilòmetre 6,5 de l’L-702 a Artesa de Lleida. A causa de l’impacte, el conductor de la moto va morir. Pel que sembla, un dels vehicles podria haver fet un gir envaint el carril contrari i va xocar contra la moto. Tanmateix, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes exactes de l’accident.

La mort ha causat una gran commoció entre els veïns de Puigverd de Lleida. La víctima era un mecànic jubilat, viudo i tenia dos fills. Fins al lloc del sinistre es van traslladar dos patrulles de Mossos, dos de Bombers i tres ambulàncies del SEM. Després de l’accident, primer es va donar pas alternatiu però després es va tallar la carretera en els dos sentits de la marxa durant dos hores.

És el primer accident mortal de l’any a Ponent, després que la província tanqués el 2017 amb un ascens de la sinistralitat amb 40 morts, deu més que el 2016. En aquest balanç destaca l’augment de víctimes entre els motoristes, amb 11 morts, el 27,5% del total.

LES CLAUS

  • Investigació. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes del sinistre, en el qual es van veure implicats dos vehicles i la motocicleta de la víctima. 
  • Balanç. Lleida va tancar el 2017 amb un balanç negre quant a sinistralitat viària, amb 40 morts en accidents de trànsit, deu més que un any abans. D’aquestes víctimes, 11 eren motoristes. L’últim va morir en un xoc a Peramola amb dos vehicles, i el conductor d’un va ser arrestat per homicidi imprudent. 
L’accident va tenir lloc ahir poc abans de les tres de la tarda a l’L-702 a Artesa de Lleida.

L’accident va tenir lloc ahir poc abans de les tres de la tarda a l’L-702 a Artesa de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

tracking