SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Tàrrega aixeca part del Pati, en obres dos mesos

Els treballs consisteixen en la renovació del paviment || Adjudiquen la construcció de l’espai per a autocaravanes

Les obres al Pati, centre neuràlgic de Tàrrega, que van començar ahir.

Les obres al Pati, centre neuràlgic de Tàrrega, que van començar ahir.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tàrrega va iniciar ahir l’última fase de les obres de renovació del paviment i millora de la plaça del Carme, que se centren en la zona de la xurreria. L’edil de Serveis Municipals, Josep Castelló, va destacar que “per la falta de pressupost ens hem vist obligats a dur a terme aquesta actuació amb fons propis i en diferents fases”. Castelló es va mostrar satisfet de poder acabar la millora del Pati, un centre neuràlgic de la ciutat. Les obres consisteixen a aixecar i substituir part de les antigues rajoles, força deteriorades.

També és previst reconstruir les escales d’accés a la plaça des de la xurreria, millorar l’accessibilitat amb una barana i folrar el peu del monument Països Catalans.

Els treballs s’allargaran un parell de mesos, fins a principis de març. Castelló va explicar que quan se celebri la festa dels Tres Tombs a finals de gener “tancarem la zona de les obres”. D’altra banda, el consitori va adjudicar a Romà Infraestructures i Serveis el projecte de construcció de l’àrea de servei per a autocaravanes, per un pressupost de 42.165 euros. L’equipament s’habilitarà al solar situat entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i el Casal Cívic.

tracking