SEGRE

Un incendi en un camió amb gas liquat obliga a tallar l'N-230 i a confinar els veïns a Les

El camió cisterna, incendiat en un pàrquing al costat de l'N-230.

Un incendi en un camió amb gas liquat obliga a tallar l'N-230 a LesCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un incendi en un camió cisterna que transportava gas liquat ha obligat a tallar l’N-230 a Les (Val d’Aran) durant més de sis hores. El vehicle es trobava en un pàrquing, però la via ha estat tallada per precaució després que Trànsit hagi activat el pla Transcat.

A més, arran de l’accident, Protecció Civil ha activat les sirenes d’avís de risc químic i ha demanat el confinament de la població a Les, una mesura que s'ha mantingut per precaució fins a les 10.51 hores.

Els Pompiers d’Aran han treballat amb dos dotacions en l’incendi que s’ha iniciat a les vàlvules del camió i ha afectat la part exterior dels baixos de la cabina i també de la meitat de la cisterna. Com que la cisterna s’ha escalfat molt han alliberat gas per baixar-ne la sobrepressió a través d’una vàlvula de seguretat. Els Bombers de la Generalitat han desplaçat dos dotacions per dur a terme les tasques d’extinció de l’incendi.

L’ajuntament de Les ha evacuat el col·legi del municipi, proper al camió incendiat, i ha confinat l’alumnat i el personal docent al consistori. El municipi ha quedat confinat fins a les 10.51 hores, quan s'han activat les sirenes de fi de risc químic per avisar que no hi havia perill per a la població.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís de l’incident a les 9.22 hores, al punt quilomètric 181. L'N-230 ha estat tallada fina a les 16.00 hores.

La cisterna del camió, amb el foc ja apagat.

Un incendi en un camió amb gas liquat obliga a tallar l'N-230 i a confinar els veïns a Les

El camió de matèries perilloses incendiat a Les.

Un incendi en un camió amb gas liquat obliga a tallar l'N-230 i a confinar els veïns a Les

tracking