SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Ferit un tractorista en un xoc amb un camió a l'N-240 a Vinaixa

El conductor, de 82 anys, va ser evacuat en estat menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova || La brutal col·lisió va obligar a donar pas alternatiu durant cinc hores

Vista de l’estat en el qual va quedar el tractor després de la col·lisió ahir a l’N-240 a Vinaixa.

Vista de l’estat en el qual va quedar el tractor després de la col·lisió ahir a l’N-240 a Vinaixa.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor d’un tractor va resultar ahir ferit a causa de la col·lisió amb un camió a l’N-240 al seu pas per Vinaixa. L’accident es va produir a les 15.16 hores de la tarda quan, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, un camió va xocar amb un tractor amb remolc en el punt quilomètric 58 d’aquesta carretera. El conductor del tractor, un veí de Vinaixa de 82 anys, va quedar ferit i va ser evacuat per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en estat menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. A causa del fort impacte, el tractor va perdre el remolc i va quedar bolcat i partit en dos. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes d’aquest accident.

Fins al lloc del sinistre es van desplaçar en total tres ambulàncies del SEM, quatre patrulles de la policia catalana i efectius dels Bombers de la Generalitat. Quant a l’afectació viària, la col·lisió va obligar a tallar un carril de la carretera i els Mossos van donar pas alternatiu als vehicles durant cinc hores, fins que es va restablir la circulació a les 20.20 hores.

Per altra banda, l’avaria d’un camió va obligar ahir a tallar un carril de l’A-2 al terme municipal de Vilagrassa. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, la incidència es va produir deu minuts abans de les set de la tarda al quilòmetre 500 de l’autovia en direcció Barcelona. Fins a la retirada del camió afectat es va tallar un carril, per la qual cosa hi va haver retencions fins passades les 21.00 hores, quan va poder restablir-se la normalitat a la carretera.

Xoca amb diversos cotxes i bolca a la Pobla de Segur

Aparatós accident ahir a la carretera C-13 al seu pas per la Pobla de Segur, quan una furgoneta va col·lidir contra diversos vehicles aparcats i finalment va bolcar. El sinistre es va produir a les nou del matí a l’avinguda Estació, just davant de la caserna de la Guàrdia Civil.

El conductor de la furgoneta va quedar atrapat dins i va ser evacuat en estat lleu a l’hospital de Tremp.

tracking